Ben je op zoek naar een verantwoordelijke functie waar je als allround Project Engineer binnen verschillende disciplines kunt functioneren? En wil jij werken met gerenommeerde internationale klanten (OEM's) als Scania, Daf en Daimler? Heb jij je HTS- opleiding Werktuigbouwkunde of Autotechniek afgerond? Dan komen wij van Gietburg graag in contact met jou! 

Project Engineer. 

Voor onze vestiging in Duiven zijn wij op zoek naar een nieuwe collega, die ons engineerings-team komt versterken.

In Duiven is ook de Gietburg Academy gevestigd, het kennis- en opleidingscentrum van de Gietburg organisatie. Op deze academy word je middels een uitgebreid traject verder opgeleid en getraind om specifiek binnen Gietburg te kunnen functioneren als een allround

Project Engineer

Als Project Engineer bij Gietburg B.V. ben jij de constructieve, verbindende schakel tussen onze gerenommeerde Europese klanten in verschillende bedrijfstakken en de Gietburg organisatie (met 2 eigen ijzergieterijen en een, grotendeels gerobotiseerde, mechanische bewerker). Bij ieder nieuw project ben je betrokken vanaf het eerste functionele idee bij de klant, het maken van het 3D-CAD ontwerp tot en met de vrijgave om de betreffende component in serie te laten produceren en bewerken.

Wij bieden:

 • Een brede en verantwoordelijke functie, waarbij alle mogelijkheden geboden worden, die bijdragen aan jouw verdere ontwikkeling en ontplooiing als Project Engineer binnen de Gietburg organisatie. Een traject waarbij je op de hoogte gebracht wordt van de nieuwste (giet)technische ontwikkelingen om een volwaardig gesprekspartner te kunnen zijn voor onze klanten, wereldwijd
 • Een functie met veel vrijheid waarin je jezelf volop kunt ontwikkelen tot een Senior Project Engineer
 • Een dynamische en inspirerende werkomgeving, waarbij je kennis maakt met alle facetten van het vak
 • Na de inwerktijd zijn flexibele werktijden mogelijk
 • Goede arbeidsvoorwaarden

Onze nieuwe collega is iemand die:

 • Gemotiveerd en enthousiast is en bereid is om in zijn/haar verdere ontwikkeling te investeren
 • Graag op meerdere fronten wil acteren, zowel bij de klant, in de eigen organisatie, als bij onze toeleveranciers
 • Goed kan communiceren in het Nederlands, Duits en Engels, op verschillende niveaus binnen organisaties
 • De HTS of TU studie Werktuigbouwkunde of Autotechniek met diploma heeft afgerond en bedreven is in het werken met 3DCAD (bij voorkeur SolidWorks)
 • Een aantal jaren ervaring heeft als Project Engineer bij voorkeur bij een gieterij of binnen de verspanende metaalbewerking
 • Gewend is om samen te werken met internationale OEM's

Gietburg Academy en de Gietburg Holding:

De Gietburg Academy in Duiven is het opleidings- en trainingscentrum binnen de Gietburg Holding.  Gietburg levert bewerkte gietijzeren componenten aan verschillende internationale klanten in de truck-, motoren- en landbouwindustrie. De Gietburg Academy leidt nieuwe medewerkers in de rol van Project Engineer op via coaching on the job.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over onze organisatie? Ga dan naar onze website www.gietburg.nl of bel Ing. Dennis Leemrijse, Manager Product Engineering, op 06-31 78 77 68.

Solliciteren?

Is jouw interesse gewekt en wil je graag solliciteren? Stuur dan je reactie met CV naar info@dijk-advies.nl,  t.a.v. Ir. Pim van Dijk.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je ook terecht bij Ir. Pim van Dijk:

06-51 06 52 27.

Gietburg volgt de AVG.

 

Download AVG Gietburg