Als Supply Chain Coördinator ben je verantwoordelijk voor een effectieve en efficiënte "flow" door het bedrijf en de juiste en tijdige belevering van onze klanten. Je onderhoudt contacten met klanten, leveranciers, inkoop, verkoop, magazijn, logistieke dienstverleners en andere ketenpartners en je zorgt voor de juiste en tijdige afstemming van de verschillende processen. Daarbij houd je rekening met de verkoop- en productieplanning, levertijden, voorraadniveaus en de mogelijke risico's in de keten ("veiligheidsvoorraad").

Je start met een gedegen inwerkperiode, waarin je de klanten, de producten en de op dit moment in gebruik zijnde werkmethodieken tot in detail leert kennen. Ook meedraaien op de afdeling Supply Chain bij onze zusterorganisaties Gieterij Doesburg en Doesburg Components, kan deel uitmaken van dit inwerktraject.

Als Supply Chain Coördinator ondersteun je de Supply Chain Manager en bent in staat om deze bij afwezigheid te vervangen.

Functie-eisen

- hands-on benadering van de werkzaamheden en de bereidheid om in jezelf en je verdere ontwikkeling te blijven investeren

- analytisch sterk, het vermogen om vanuit een goed totaaloverzicht "door zaken heen te kijken" en snel verbanden te leggen

- teamspeler, planmatige organisator, die denkt in (technische) processen, maar die ook communicatief sterk is

- MBO opleiding, HBO werk- en denkniveau, ruime praktische ervaring in het communiceren in het Duits en Engels

- ervaring in dit werkveld, bij voorkeur binnen een middelgrote productieomgeving en/of de transportsector

- praktische ervaring met geautomatiseerde gegevensverwerking en kennis van de nieuwste mogelijkheden op dit gebied. Bij voorkeur ervaring met Navision.

Gietburg b.v. biedt:

Een brede en verantwoordelijke baan bij een dynamisch bedrijf met internationale en toonaangevende klanten.

Werken in een klein, hecht en vakkundig team in een omgeving waar we op een informele manier met elkaar omgaan. Door de platte organisatie en de korte communicatielijnen ben je betrokken bij het totale proces binnen het bedrijf. De mogelijkheid om je talenten te benutten en verder te ontwikkelen. Honorering en arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed.

Wil jij je verder ontwikkelen binnen een dynamische organisatie?                 

Stuur dan je reactie met CV naar info@dijk-advies.nl.

Voor meer informatie kijk op www.gietburg.nl/vacatures/supply-chain-coördinator of neem contact op met Ir. Pim van Dijk, tel. nr. 06-510 652 27, die deze procedure voor Gietburg begeleidt.