Jij wilt je verder ontwikkelen en je grenzen verleggen? Je hebt een MBO opleiding afgerond en mogelijk al enige ervaring in het werken met internationale klanten en leveranciers? En het spreekt je aan om te groeien in de rol van een allround Supply Chain Planner?

Dan willen wij van Gietburg B.V. graag eens met je kennismaken.

Voor onze vestiging in Duiven zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega voor de functie van

Supply Chain Planner (Junior)

De functie:

Als Supply Chain Planner ben je samen met 3 collega's verantwoordelijk voor een effectieve en efficiënte "flow" binnen de Supply Chain, om daarmee de juiste en tijdige belevering van onze klanten te waarborgen. Je onderhoudt contacten met de verschillende ketenpartners in binnen- en buitenland en je zorgt voor een doeltreffende afstemming van de verschillende processen. Daarbij houd je rekening met de verkoop- en productieplanning, levertijden, voorraadniveaus en de mogelijke risico's in de keten.

Tot het werkveld horen ook alle logistieke bewegingen met de bijbehorende documenten en de vastlegging in het ERP-systeem Microsoft Navision.

Je start met een gedegen inwerkperiode, waarin je de klanten en leveranciers, de producten en de op dit moment in gebruik zijnde werkmethodieken tot in detail leert kennen.

In deze functie rapporteer je direct aan de Supply Chain Manager.

Jouw profiel:

Het is belangrijk dat je als Supply Chain Planner snel inspeelt op veranderingen en hierin de juiste beslissingen durft te nemen. Je weet het overzicht te houden en de verschillende belangen te behartigen. Je bent zelf-startend en durft het initiatief te nemen. Je kunt snel en soepel schakelen tussen diverse werkzaamheden en ziet ook waar je eventueel bij moet springen. Je bent een assertieve teamspeler, die denkt in (technische) processen, maar die vooral communicatief sterk is.

Je hebt minimaal een MBO opleiding, HBO werk- en denkniveau,  praktische ervaring in het communiceren in het Duits en Engels.

Daarnaast ervaring in dit werkveld, bij voorkeur binnen een middelgrote productieomgeving en/of de transportsector.

Je hebt praktische ervaring met geautomatiseerde gegevensverwerking, bij voorkeur met Microsoft Navision.

Gietburg B.V. biedt:

Een brede en verantwoordelijke baan bij een dynamisch bedrijf met internationale en toonaangevende klanten.

Werken in een klein, hecht en vakkundig team in een omgeving waar we op een informele manier met elkaar omgaan. Door de platte organisatie en de korte communicatielijnen ben je betrokken bij het totale proces binnen het bedrijf. De mogelijkheid om je talenten te benutten, zaken op te pakken, te groeien in je functie en daarmee jezelf verder te ontwikkelen. Honorering en arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed.                                               

Wil jij je verder ontwikkelen binnen de Supply Chain? Stuur dan je reactie met CV naar info@dijk-advies.nl. t.a.v. Pim van Dijk.

Voor meer informatie kijk op www.gietburg.nl of neem contact op met Miranda Halma, Team Manager Supply Chain, tel. nr. 06-82 06 52 61.

De organisatie:

Gietburg B.V. in Duiven is leverancier van hoogwaardige gietijzeren componenten aan toonaangevende klanten in de truck, motoren en landbouw sector. Hierbij verzorgen wij als Tier 1 het complete proces van ontwikkeling tot aan het uitleveren van "ready to use" eindcomponenten.

Wat Gietburg onderscheidt is dat onze expertise verder gaat dan enkel het ontwikkelen van gietstukken. Wij zijn ook gespecialiseerd in het mechanisch bewerken hiervan met een hoge graad van automatisering/robotisering. Wij waarborgen een constante kwaliteit middels het ontwikkelen en produceren volgens de ISO/TS 16949 certificering.

Gietburg B.V. is onderdeel van de Gietburg Group met totaal ca. 500 medewerkers.