Vacatures bij Gietburg

Gietburg en de overkoepelende Gietburg Holding hebben regelmatig nieuwe vacatures. Dus zoekt u een vacature in deze industrie, kijk dan snel hiernaast of er een geschikte functie bij zit. Staat er op dit moment geen functie bij die bij u past, houd deze pagina dan in de gaten of stuur een open sollicitatie.

Gietburg volgt de AVG.

Quality Engineer

Ben jij ondernemend, flexibel en besluitvaardig, en kun je die kwaliteiten op dit moment onvoldoende benutten? Dan willen wij van Gietburg B.V. graag eens met je praten!

Voor onze vestiging in Duiven zijn wij op zoek naar een collega voor de functie van:

Quality Engineer

 

Supply Chain Planner (junior)

Jij wilt je verder ontwikkelen en je grenzen verleggen? Je hebt een MBO opleiding afgerond en mogelijk al enige ervaring in het werken met internationale klanten en leveranciers? En het spreekt je aan om te groeien in de rol van een allround Supply Chain Planner?

Supply Chain Planner (Junior)

Project Engineer

Hoe ontwikkel je nieuwe producten voor vrachtwagens, motoren en landbouwvoertuigen die tijd, geld en gewicht besparen? En hoe zorg je ervoor dat die producten door ons gegoten en bewerkt kunnen worden? En dat allemaal tegen minimale kosten?  Zie jij deze technische puzzel als een flinke uitdaging? Start dan in onze academy en ontwikkel jezelf tot Project Engineer!

Project Engineer

Download AVG Gietburg