Gietburg Academy

De Gietburg Academy is het kennis- en opleidingscentrum van Gietburg B.V. en is gevestigd in Duiven. De Academy leidt nieuwe medewerkers in de rol van project engineer op via coaching on the job. Dit traject is bedoeld als volwaardig ontwikkeltraject waarbij je alle ins en outs van het gieten en bewerken van gietstukken zult leren.

Binnen de academy leidt onze manager engineering nieuwe project engineers op in diverse vaardigheden. Niet alleen technisch inhoudelijk wordt kennis bijgebracht, maar ook de menselijke aspecten als klantcontact en commercieel denken worden bijgebracht. Alle relevante faciliteiten hiervoor zijn binnen de groep aanwezig.

Omdat wij een groot gedeelte van onze gietstukken niet zelf gieten maar onder onze verantwoordelijkheid inkopen is de Gietburg Academy ook sterk gericht op het leren omgaan met leveranciers.

Middels onze opgebouwde ervaring en voorhanden zijnde technische informatie zul je daarom uiteindelijk ook in staat zijn om gietdelen te ontwikkelen die bij deze leveranciers geproduceerd gaan worden. Hiermee zijn wij volstrekt uniek in de markt : al onze concurrenten ontwikkelen alleen gietdelen geschikt voor eigen productie. Wij denken breder !

Het gebruik van 3D CAD en gietsimulatie software is vanzelfsprekend. De komende tijd maken we de stap naar verdere integratie van voorhanden zijnde software en hardware om nog betere ontwerpen te kunnen maken die kunnen voldoen aan de steeds complexere eisen die onze klanten stellen. 

 

Bekijk ook eens...