Project Engineer

Hoe ontwikkel je nieuwe producten voor vrachtwagens, motoren en landbouwvoertuigen die tijd, geld en gewicht besparen? Hoe zorg je ervoor dat die producten door ons gegoten en bewerkt kunnen worden? En dat allemaal tegen optimale productiekosten? Zie jij deze technische puzzel als een flinke uitdaging? Start dan in onze academy en ontwikkel jezelf tot Project Engineer. 

 

De academy
De Gietburg academy in Duiven is gericht op het opleiden en trainen van bestaande en nieuwe collega’s die alle ins and outs willen weten van het gieten, lakken, assembleren en bewerken van gietstukken. Je leert niet alleen technisch inhoudelijk zaken, maar ook de menselijke aspecten als klantcontact en commercieel denken worden bijgebracht. Alle relevante faciliteiten hiervoor zijn binnen de groep aanwezig. Door intensieve begeleiding en coaching on the job, leer je de fijne kneepjes van het vak.

Doordat we binnen de Gietburg holding zelf 2 eigen ijzergieterijen en 2 (grotendeels) gerobotiseerde mechanische bewerkers hebben, kun je snel en laagdrempelig het gehele productieproces zien en leren. Een belangrijk deel van je training is dat je daadwerkelijk een langere periode meekijkt in deze fabrieken. Je standplaats is Duiven, maar je reist regelmatig naar Doesburg en Nieuw Bergen. Je wordt daarbij uitstekend begeleid door een ervaren collega.

Einddoel
Na ongeveer 12 maanden ga je zelfstandig on-site bij onze klanten meewerken aan de ontwikkeling van nieuwe producten. Bij ieder nieuw project ben jij leading en eindverantwoordelijk voor het totale traject. Vanaf het eerste functionele idee bij de klant, het maken van het 3D-CAD ontwerp, de vrijgave om de betreffende component tot en met het in serie produceren en bewerken. Je denkt continu mee in het ontwerp, zodat het maakbaar blijft. Bij de klant ben jij de kennisdrager van gieten, lakken, assembleren en bewerken.

Wie ben jij?
Je bent nèt of bijna klaar met je opleiding HBO Werktuigbouwkunde of HBO Autotechniek en je bent op zoek naar een werkplek waar je een uniek nieuw vakgebied gaat leren. Of je bent toe aan een tweede stap in je loopbaan en zoekt een zeldzame en unieke specialisatie. Je bent gedreven om veel nieuwe dingen te leren.

Doordat je in bezit bent van een afgeronde opleiding HBO Werktuigbouwkunde of Autotechniek, snap je als geen ander dat je een technisch complexe uitdaging vanuit meerdere invalshoeken moet bekijken. Je kunt op meerdere fronten acteren. Bij de klant, bij onze toeleveranciers en eigen interne organisatie.

Goed kunnen communiceren in Nederlands, Duits en Engels is een belangrijke voorwaarde. Je kunt denken en tekenen in 3D-CAD, bij voorkeur SolidWorks of Magnasoft (verificatie van gietsimulaties).

Je hebt geen bezwaar om te moeten reizen tussen onze vestiging en uiteindelijk naar klanten.

Deze plek is speciaal voor afgestudeerde HBO-ers, maar als je al wat meer ervaring hebt in de ontwikkeling van metalen producten nodigen we je ook van harte uit om te reageren.

Wat krijg je van ons?
Naast goede begeleiding en een gedegen opleidingstraject zijn onze arbeidsvoorwaarden goed. Je ontvangt een marktconform salaris en bouwt een goed pensioen op. Intern is er de mogelijkheid tot doorontwikkeling naar senior project engineer.

Hoe verder?
Krijg je veel energie van deze uitdagende functie? Stuur je sollicitatie naar onze HR adviseur Anouk van Baal via personeelszaken@doesburg-comp.nl.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Dennis Leemrijse, 0631787768 of mail d.leemrijse@gietburg.nl